MOMS

MOMS

25.95

MOMS is de tweede boek van Radmilo Soda die uitgekomen is in oktober van 2016. Zoals de titel zegt, het is een boek gericht aan vrouwen die zwanger zijn of net van hun kind bevallen zijn. In MOMS volgt Radmilo het beproefde recept van zijn eerste, succesvolle boek Echt Radmilo (2014). MOMS is de tweede titel van de reeks Think Healthy, een informatief sport-, voedings- en lifestyleprogramma in boekformaat dat Radmilo Soda de komende jaren gaat uitgeven.

Wanneer je zwanger bent of net bevallen, komt er veel op je af. Hoe combineer je straks werk en gezin, hoe kun je zo goed mogelijk voor jezelf en (dus ook) voor je kindje zorgen en nog veel meer vragen waar je niet meteen een antwoord op hebt. MOMS geeft op een luchtige en leuke manier antwoord op heel veel vragen, helpt bij het in conditie komen en houden van je lichaam en geeft door de samenwerking met een ervaren verloskundige professioneel advies. Net als Echt Radmilo bestaat MOMS uit drie delen:

  • Uitgebreide informatie over de werking van je lichaam (in dit geval voor, tijdens en na de zwangerschap).

  • Helder uitgelegde workouts die je thuis kunt doen wanneer het jou uitkomt.

  • Heerlijke en gezonde recepten die iedereen kan maken.

Radmilo kiest bewust voor een complete formule omdat deze aansluit bij de opzet van zijn trainingsprogramma’s. De teksten zijn vlot en toegankelijk geschreven en geschikt voor een brede doelgroep. Alle workouts worden uitgebreid beschreven en zijn geïllustreerd met duidelijke foto’s. De recepten achter in het boek zijn lekker, gezond, makkelijk en snel te maken en schitterend gefotografeerd. Ook worden er handige tips en informatie over voeding gegeven.

Net als Echt Radmilo is Moms een heel aantrekkelijk, inspirerend en prachtig vormgegeven lifestyleboek. Heel veel plezier met het lezen ervan!

P.S.: Alle boeken die door onze site worden verkocht zijn door Radmilo gesigneerd!

Quantity:
Add To Cart