Moms boek

 

Radmilo boek

 

webshop

Radmilo is NU op Fitchannel met een reeks kracht workouts om je fit en sterk te houden! Kijk snel zijn pagina op:

www.fitchannel.com/trainers/radmilo

 

 

 

 

 

 

webshop

Onze webshop is up and running.

Kijk even hier:

thestore.sodabodyfit.nl

 

 

 

 

MOMS Persbericht is uit!

Begin oktober verschijnt MOMS, het nieuwe boek van Radmilo Soda voor en over vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen.

(lees meer)

 

 

thumb

Het ultieme boek over gezond leven en eten. Radmilo Soda's boek "Echt Radmilo - Mijn Visie op Voeding en Lifestyle" is nu UIT. Hierin doet Radmilo zijn visie uit de doeken over voeding, training en lifestyle - met workouts voor thuis en meer dan 90 heerlijke en gezonde recepten. Klik HIER om een exemplaar te bestellen.

HGC heren 1 aan de bakDinsdag  24 september 2013

HGC Heren 1 heeft in Amsterdam getraind met de oud-bokskampioen Radmilo Soda, die met Soda Bodyfit een eigen coaching- en sportbegeleidingsmethodiek heeft ontwikkeld. Heren 1 HGC Coach Dirk Loots had dit bedacht om zoals hij zei "weer eens iets anders te doen, te knallen, te werken aan mentale hardheid.

Joolz, Do en Soda BodyfitVrijdag 13 september 2013

Bij Soda Bodyfit wordt er niet alleen hard getraind er wordt ook veel gespard over zaken die ons aan het hart gaan. Emile Kuenen creatief directeur van Joolz traint al jaren bij Soda Bodyfit. Zo ontstond er in de Soda Bodyfit sportstudio een samenwerking met het kinderwagenmerk rondom de start van leven: de zwangerschap.

Soda Bodyfit - The FoodwallZondag 30 augustus 2013
Deel jouw eten! #thefoodwall op Instagram

Wat eet jij? Maak een foto: van je boterhammetjes met hagelslag, avocadosalade, M&M’s, nootjes, bordje pasta met glaasje wijn. Gewoon, jouw eten. Post niet alleen mooie plaatjes met voedsel waarvan iedereen weet dat het zo gezond is, maar... be real! Hallo, we zijn mensen: niemand eet uitsluitend gezond of ongezond.

Tiener boksgroepMaandag 15 april 2013
Soda Bodyfit start met een nieuwe boksgroep voor kinderen, dit maal speciaal voor tieners. Ben jij tussen 14 en 17 jaar oud en wil je graag leren boksen, sluit je dan aan bij onze nieuwe boksgroep. De lessen zijn op zondag van 14.00 tot 15.00 uur. We starten begin mei. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: tienerboxing@sodabodyfit.nl.

We kijken naar je uit!

RhodawinnerDinsdag 12 maart 2013
De koningin onder de marathons; vermaard, perfect georganiseerd en met het meest enthousiaste publiek van de wereld. Op 3 November 2013 lopen wij samen met tienduizenden enthousiaste lopers uit de gehele wereld de NY marathon en jij kan daarbij zijn. Wij hebben nog plaats voor 15 personen in ons loopteam. 15 New York marathon pakketten zijn nu te koop voor 2913,00 euro per pakket.

RhodawinnerVrijdag 1 maart 2013
Tijdens de Koffietijd Lenteboost bootcamp is de winnaar bekend gemaakt van de Soda Bodyfit 2013 doelstellingen contest. We hebben je gevraagd jouw persoonlijke doelstelling met ons te delen via Facebook, Twitter of per e-mail. Van alle inspirerende inzendingen is Rhoda Davis de gelukkige die een uur persoonlijk onderhoud en training met Radmilo Soda heeft gewonnen.


banner-Actie-voornemen 01Donderdag 24 januari 2013
Velen van ons begonnen 2013 met goede voornemens op het gebied van gezondheid en lifestyle. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet slechts bij voornemens blijft? Om je een steuntje in de rug te geven, vragen we je jouw persoonlijke doelstelling met ons te delen via Facebook, Twitter of door een mail te sturen naar resoluties.sodabodyfit.nl. Uit alle inzenders kiezen wij er eentje uit. 


terugkomdagObeseZaterdag 8 december 2012
Na twee mooie intensieve jaren vol ups en downs neemt het Obese team tijdens een emotionele laatste terugkomdag afscheid van de deelnemers van seizoen 1. Zes mensen met levensbedreigende obesitas begonnen aan een intens traject dat hun leven en gewicht drastisch veranderde. Gedurende een jaar volgde het programma de deelnemers in het grote gevecht tegen de kilo's. Na de uitzendingen van Obese was de strijd echter nog niet gestreden.

Bikkels voor bikkels 2012

Zaterdag 1 december 2012
Het Soda Bodyfit team stond vandaag in de ring tijdens het boksgala Bikkels voor Bikkels bij All Sports in Amstelveen. Radmilo Soda stoomde in slechts vier maanden tijd twee white collar enthousiastelingen Robbert van Leeuwen (horeca ondernemer) en Sander Eijlenberg (IT ondernemer) klaar voor de strijd.
Voor het eerst in hun leven stonden de amateurs in de ring voor een volwaardige (kick-)bokspartij.

NYstillZondag 4 november 2012
Ook dit jaar trainde Radmilo Soda wederom maandenlang intensief met een groep mensen die de uitdaging van de New York Marathon aangingen. Lopers die allemaal hun eigen goede redenen hadden keihard te werken om de finishstreep in het Central Park te halen. In de aanloop enthousiasmeerde Radmilo hen door samen met de deelnemers van vorig jaar in de bioscoop hun NY-Marathon ervaring in 2011 te bekijken.

Wij maken gebruik van cookies op onze site. Lees HIER meer over hoe wij ze gebruiken. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Ok