sodalogo

Soda Bodyfit

Falckstraat 11-13

1017 VV Amsterdam

 

Telefoon

+31 20 846 10 76

 

info@sodabodyfit.nl

 

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag
7.00 - 22.00 uur

zaterdag en zondag
9.00 - 17.00 uur

 

onze gym

 

Bij Soda Bodyfit zijn we ervan overtuigd dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een personal trainer die je kent, die je begeleidt en motiveert en die er samen met jou aan werkt om jouw doelstellingen te behalen. 
Voor ons is een gezond leven meer dan sport alleen. Het vraagt om een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle om je leven een krachtige, positieve wending te geven. Radmilo Soda ontwikkelde hiervoor een eigen methodiek waar naast sport, voedingsadvies, fysiotherapie en coaching een belangrijke rol spelen. Radmilo Soda en zijn personal trainers trekken je naar een hoger plan, zelfs voorbij je eigen doelstellingen. Je staat versteld van de kracht van je lichaam.

Met sportieve groeten,

Radmilo Soda

 

 

Personal Training

Optimaal geïnformeerd en gestimuleerd door onze één op één trainingen. Je personal trainer brengt je naar een hoger plan. En ... geen ontsnappen mogelijk.

Fitness training

Specifieke kracht- en conditietraining door onze hoog gekwalificeerde trainers. Ook in kader van revalidatie.

Looptraining

Looptechniek en -conditietraining. Voor de liefhebbers of voor hen die voor wedstrijden trainen. Veel van onze looptrainees doen mee aan de events van Soda Bodyfit.

Boksen

'The noble art of selfdefense": het aanleren van techniek, ritme, conditie en vooral een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Als voormalig profbokser kent Radmilo de klappen van de zweep.

Kickboksen

De combinatie van traditioneel boksen en karate. Het vraagt het uiterste van lichaam en geest. Voor een complete workout.

Kidsboksing

Op de vroege zondagmiddag voor kinderen tot 13 jaar. Ter bevordering van de motorische souplesse. Vraag ons naar de tijden!

Revalidatie

Na uitgebreid onderzoek stellen wij met een programma samen, zodat je kunt revalideren van overbelaste of beschadigde onderdelen van uw bewegingsketen. Revalideren vergt een andere aanpak dan gewoon trainen.

Fysiotherapie

Met de nieuwste technieken zorgen de fysiotherapeuten van Soda voor behandeling van uiteenlopende klachten. Samen werken aan herstel van het lichaam en een start voor 'n nieuw leven.

Voedingsadvies

Voeding is heel belangrijk voor het dagelijkse leven, voor een (top)sportprestatie en voor het veranderen van lifestyle. Voor Soda Bodyfit hoort goed voedingsadvies in het totaalpakket.

SODA BODYFIT EVENTS

Soda Bodyfit beleeft graag met haar klanten uitdagende evenementen. Marathons van Amsterdam, Berlijn, Rome tot aan de koningin der marathons: die van NY. De nieuwe challenges: De Mudder Run, de Strongman Run en de Urbanathlon Rotterdam. En de zware triathlon Tristar Monaco.

 

Zangeres Do met Radmilo na de finish marathon LA 2011

 

SODA BODYFIT VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven heeft Soda Bodyfit ook een uitgebreid aanbod. Workshops, speciale fitnessprogramma's en sportieve evenementen. Veel bedrijven maken hier reeds gebruik van. Laat u ook informeren over de mogelijkheden om uw medewerkers op stimulerende wijze kennis te laten maken met een fitte lifestyle.

 

Zij-Kennen-Ons-mobiel

 

Kijk voor meer info op onze site op een PC, Mac of iPad. Laat u uitdagen om u of uw medewerkers naar een hoger plan te brengen.

 

 

promo radmillov1

Soda Bodyfit Store is open!

webshop

Onze webshop is up and running.

Kijk even hier:

thestore.sodabodyfit.nl

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies op onze site. Lees HIER meer over hoe wij ze gebruiken. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Ok